January 14, 2021

Magic by IMAWO

So, are you ready for tomorrow?

Tehnologia si inteligenta artificiala in slujba afacerii tale! Prin serviciile si aplicatiile informatice dezvoltare de IMAWO INC.

Suna prea sec? Cum ar fi sa ai o aplicatie informatica care sa iti rezolve orice problema de business? Oricat de marunta este ea? Te gandesti poate la sisteme complicate care costa o gramada de bani si au un marketing pompos…

Dar nu de asta vorbim aici!

Cum ar fi ca pentru orice problema de business de care te lovesti, sa exista o aplicatie, cat de mica, care sa rezolve acea problema?

Putem vorbi aici de o infinitate de cazuri.

Si nu discutam aici de sisteme dedicate mari, ERP/CRM, etc. Vorbim in primul rand de aplicatii specializate pentru task-uri atipice! Pentru cazuri iesite din tipar! In procesul tau de business cu siguranta ai o multitudine de provocari, care nu sunt rezolvate de sistemele informatice mari. (Sigur, iti putem dezvolta si unul dinasta, mulat pe cerintele afacerii tale, daca trebuie!)

Dar putem face si ce niciun alt sistem de pe piata nu face! Aplicatii mici care sa rezolve probleme la care nu te-ai gandit niciodata ca pot fi rezolvate printr-o aplicatie informatica!

Am avut recent un astfel de proiect, un magazin online pentru care a devenit o provocare traducerea automata a tuturor descrierilor produselor din baza de date. Sunt cateva mii! Traducerea manuala iesea din calcul, din cauza timpului si a costurilor. Solutia noastra: o aplicatie specializata, scrisa de la zero si care face numai lucrul asta! Si care a rezolvat problema, rapid si eficient!

Sunt o diversitate necuantificabila de provocari de acest gen, care se pot rezolva prin aplicatii specializate. Pentru unele poate nici nu te gandesti ca rezolvarea poate veni de aici! Tocmai de asta suntem la dispozitia ta, oferind servicii de analiza gratuita, pentru a descoperi impreuna, care din provocarile de business de care te lovesti pot fi rezolvate prin aplicatii specializate scrise specific pentru tine!

Poate te gandesti ca vorbim de multe zeci de mii de euro?

Nu !!! Suma asta o platesti pentru un sistem informatic complex! Facem impreuna o analiza si dezvoltam doar ce este nevoie, strict pentru ce este nevoie, la un cost care sa faca rentabila dezvoltarea aplicatiei, atat de catre noi cat si pentru tine!

Pentru ca investitia in aplicatia asta trebuie sa fie pentru tine un instrument de profit!

Noi vrem sa facem lucrurile altfel si pana acum ne-a iesit. Avem nevoie de tine , cel care ne citesti acum si hotarasti sa ne fi client, pentru a creste impreuna: noi portofoliul de clienti, iar tu propria afacere!

Suntem aici pentru tine, cu orice ai nevoie. Analiza este gratuita. Dar nu te lasam asa, doar “analizat”…

Pe langa serviciile profesionale de dezvoltare software, iti oferim si o gama larga de servicii de consultanta IT de specialitate. Cam in orice domeniu din IT: Infrastructura IT, configuratii hardware si software pentru statii de lucru si servere / Cloud / servere virtuale, tot ce presupune punerea pe picioare a unui website (inregistrare domenii / sfaturi pentru Hosting / configurarea hosting-ului), etc…

Iar daca vrei un website care sa fie “wow” fara falsa modestie, o sa facem pentru tine aceasi “MAGIC by IMAWO” pe care am facut-o cu toti clientii nostri.

So, Are You Ready For Tomorrow?